I vårat liv

London Has Fallen

Ikväll tog vi en tripp till Mall of Scandinavia för att gå på bio samt uträtta lite ärenden. Jag bytte ett par byxor som Tina köpt till mig till en större storlek. Jag har införskaffat ett par nya promenadskor, Mikael har tagit nytt körkortsfoto. 

Till middag åt vi på Raw Sallad, spännande att prova ”riktig” raw food, både Mikael och jag gillade maten. Till bion hittade jag god ekologisk juice, de verkade så goda så jag köpte tre stycken 🙂 Juica har även hemleverans, kanske kan vara nåt? 

Biofilmen vi valt heter London Has Fallen, hoppas den är bra och att jag håller mig vaken.

    
   

4 kommentarer

 1. Tina

  Passade medium bättre? Har du redan nött upp promenadskorna som du köpte förra våren? Var juicerna dyra? Var de goda? Hoppas filmen var bra. Du får berätta sen. Kram

 2. Jenny

  Medium var bättre. Skorna från förra året är jätteosköna, du får prova sen om de passar dig så får du dom.
  Mellan 50-90 per juice, jag har bara smakat en än, den var god 🙂 kolla på deras hemsida.

  Filmen var bra, kram

  • Tina

   Jag provar gärna skorna. Smakar juicen som hemmagjord? Jag har svårt att dricka andra juicer än mina egna. Kram

   • Jenny

    Juicerna är goda, nu har jag smakat de båda gröna. De har mindre fruktkött i sig än de hemmagjorda. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑