I vårat liv

Madrid

Nu ska jag försöka fortsätta där jag slutade igår… det har varit en allmänt rörig vecka. Imorse var den första morgonen på hela veckan som Ida vaknade på glatt humör….. och hon tog till och med på sig kläderna frivilligt (TACK SNÖN!). Igår var hon helt rabiat. Efter skolan åkte vi upp till centrum för att köpa ett par guldörhängen. När hennes första hål blev infekterade och växte igen så lovade jag henne att om hon nån gång tog om hålen i öronen och de faktiskt läker och blir bra så skulle hon få gå och välja ett par örhängen…. och igår tyckte hon att tiden var inne, så vi gjorde det! När vi väl kommit hem och skulle byta örhängen så bröt helvetet lös. Jag började ju att tvätta FEL ÖRA! Kan ni förstå nåt så hemskt! För då rasar världen samman. Hon skriker, springer ifrån, smäller igen dörren och jag är återigen världens sämsta mamma. Tänk att jag inte kan göra nåt rätt! Eller???

Oscar gillar i alla fall mig den här veckan 🙂 Jag har äntligen gjort slag i sak och bokat en resa för oss två. I maj åker jag och Oscar till Madrid för att se på en fotbollsmatch med Real Madrid. Vi är borta 3 nätter och han betalar hela hans resa själv. Jag betalar givetvis för min del av resan. Han har sparat massor av pengar för att göra det här. Nu längtar han massor och jag måste komma ihåg att fixa nya pass till oss alla tre 🙂

Victor har haft en tung vecka med läxor och hans trötthet är total, nu orkar han ingenting mer. Jag bävar för att komma hem och visa honom att ett av hans skriftliga arbeten inte blivit godkända, så han får tyvärr bakläxa över lovet 🙁 stackarn. Jag tycker synd om honom! När han äntligen får lov så har han bakläxa på ett SO-arbete + att han börjar efter lovet med att ha prov på både måndag och tisdag. Det betyder att hela hans lov kommer att bestå av en massa skolarbeten 🙁 Känns inge kul alls….

Nu är det så äntligen fredag! På måndag fyller Gustaf 14 år så vi ska fira honom i helgen med presenter. Det blir mysigt. De kommande två ”mamma-veckorna” (mina barnveckor) ska vi fira Victor och Ida på varsin vecka också. De fyller också år! Imorse smög jag omkring med Idas paket… gissa om hon är nyfiken!

20121026-111148.jpg

20121026-111155.jpg

3 kommentarer

 1. Tina

  Gud vad avundsjuk jag blir!!!! Jag vill också åka!!! Behöver ni en tolk??? Kram

 2. Sandra

  Så kul att bara ni ska fara, vilken upplevelse. Så duktig Oscar är som sparat sina pengar, det blev jag imponerad över.
  Inte lätt att vara mamma ibland, men dom dåliga stunderna väger upp dom bra som tur är. Kram

 3. Jenny

  Tolk skulle va guld! Bara att betala o haka på, du är välkommen Tina! Resan va ganska ”billig”. 4200:-/person för både flyg, hotell och fotbollsbiljett!

  Ja, han är riktigt duktig på spara, han har sparat i flera år… och efter att han betalt resan har han fortfarande kvar mer pengar än vad resan kostade! Han köper inte ens lördagsgodis. Skönt att jag lyckats med nåt av barnen 🙂 🙂

  kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑