Så var det måndag på vår sista barnfria vecka. Visserligen inte Mikaels sista, han blir ju gräsänkling i två veckor. På söndagkväll kommer mina barn hem och på måndag beger vi oss iväg till Italien i en vecka. I Italien är mamma och väntar på oss. När vi kommer hem sover vi en natt hemma innan vi åker upp mot Norrland, där stannar vi i knappt en vecka. Vi åker nattåg hem mellan den 13-14 augusti.

Igår insåg jag att lappen om förnyelse av körkort börjar damma på kylskåpet. Om jag inte fixar bild och autograf och skickar in pronto så har jag inget körkort när jag kommer hem 🙁 det går ut den 13:e augusti. Så idag blir det till att åka och fota mig 🙂

Mikael och jag sitter på våra jobb idag igen. Igår blev en riktig slappardag (om man bortser från gräsklippningen). Vi började titta på Harry Potter. Jag är en av de få människor i denna värld som fortfarande inte sett en enda Harry Potter, så vi ska köra ett race och se allaihop. Dessvärre lyckades jag somna 3 gånger under första filmen, inte för att den var dålig utan för att jag helt enkelt är urusel på att se på film. På kvällen kom min farbror med familj tillbaka och sover över till idag, idag åker de hem till Norrland igen. Det var trevligt att de kom tillbaka 🙂