Varför är det alltid nåt med måndagar??? Idas vän Sarah, hennes mamma ringde och bad om hjälp att hämta hennes tjejer, för hon va sjuk. Så då fick jag helt plötsligt två bonus barn med hem. Sen när jag kommer hem får Mikael ett överraskande samtal från ”vår” betonghåltagare som säger att han ska komma imorgon och såga upp till våra tre fönster… ooops! Och han behöver en ställning också. Fem minuter innan stängning hinner vi ringa till Stavdal och boka en ställning till imorgon. Mikael åkte och hyrde ett släp till imorgon bitti när den ska hämtas. Det bästa med det här är att vi kommer att bli klara med allt (vedbod, pool, fönster och garage) innan semestern, det känns jätteskönt!

Sen kom mina barns farmor och farfar över för att titta på Japan och Madrid bilder. Det var visserligen inplanerat men blev helt plötsligt väldigt opassande! Vi stressade fram lite streck på fasaden innan de kom, så vi har hyfsad koll imorgon på vart Hasse ska såga. Det blir säkert jättebra!

Vid läggning tyckte både Ida och Oscar att jag va fruktansvärt tråkig och orättvis mor som tycker att de ska sova!!! För är man inte trött så… suck! Ida somnade inte förrän kvart i tio, hon kommer att vara supertrött imorgon.

Philip va kvar i skolan ända till kl 21:45 idag. Det var meningen att Mikael skulle hämta honom, men eftersom han va tvungen att hitta en elkabel i väggen som ska sågas så åkte jag istället. Problemet är att Philips skola ligger på södra sidan (läs fel sida) av stan, och jag körde självklart fel. Hamnade i Nacka istället. GPS i tunnel suger!!! För det funkar inte!!! Nu är jag hemma igen och längtar efter sängen. Jag vaknade halv tre inatt och kunde inte somna om, gäsp!