Idag hällregnar det! Jag tycker visserligen att det är mysigt, men självklart är semester och sommarlov roligare om det är bra väder!

Ida och jag ska gå på bio i eftermiddag och se ”Mästerkatten”. Mikael och Oscar ska ikväll gå och se ”Hunger games”. Alla andra grabbarna har sett den, utom Oscar. När Oscar skulle se den skulle en kompis följa med vars mamma inte ville att han skulle se den för att den är för läskig… så då blev det aldrig av för honom att gå och se den… förrän nu! Det passar bra för Mikael vill också gärna se filmen.

Igår hade vi bjudit över våra grannar på middag. De hade sina två döttrar med sig så Ida hade roligt. Grabbarna skötte sig bra och kvällen slutade i lagom tid strax före nio på kvällen. Det passar oss 🙂 Vi är så trötta jämt! Skönt att det blev av i alla fall. De bjöd oss på mat förra sommaren, så det var på tiden att vi bjöd tillbaka.

Ida och jag håller på att baka kakor i köket, mysigt! Det är roligare att baka än att leka… jag mer och mer spyr på att sitta på golvet och leka… så Ida kommer att bli en riktig bak-tjej i slutänden. Så fort hon säger att hon vill leka så ställer vi oss och bakar 😛 . Ikväll kommer det en man och ska titta på bilen… så HÅLL TUMMARNA igen!!