I vårat liv

Matkällaren klar

Vi har jobbat som dårar hela helgen… eller egentligen hela veckan. Nu i helgen har jag tyvärr haft mer feber än vanligt och Mikael har blivit ganska förkyld, så det har varit tyngre än det borde vara… men vi har ändå lyckats färdigställa hela matkällaren. Tyvärr har vi inte riktigt hunnit klart med klädkammaren än. Men det beror på lite olika saker. Dels att vi blev ”tvugna” att göra iordning lilla hallen utanför klädkammaren också (den som ligger mellan Victors rum, klädkammaren och garaget), och dels för att det har varit längre torktider än vi räknat med. Det är lite för svalt därinne så färgen torkar inte så snabbt som den borde.

I matkällaren köpte vi ett Bergo-golv och la in över klinkersplattorna, så nu ser det lite fräschare ut, utan att ha rubbat det ursprungliga golvet. Vi ville inte lägga in heltäckningsmatta som i förrådet bredvid, för då är vi rädda att vi tar bort en del av kylan som kommer ifrån klinkersgolvet, i matkällaren vill vi ju trots allt ha kallt. I övrigt har vi målat och fräschat upp bara, bytt el och lampa bland annat… målat dörren osv….

Klädkammaren är klar så när som på hyllor. Allt är målat och klart men vi hann inte/orkade inte hålla på mer ikväll, vi gav upp och behovet av vila fick överhand… I den lilla hallen så har vi kvar att lägga in heltäckningsmatta på golvet, det är bara en pytteliten bit, typ 80×80 cm eller nåt sånt… men det ska ju ändå göras.

MATKÄLLAREN FÖRE RENOVERING:

MATKÄLLAREN EFTER RENOVERING:

Lilla hallen vi renoverar:

1 kommentar

  1. Tina

    Vad fint ni har gjort! Nu blir det roligt att köpa mat att ställa in. Kram Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑