Jag kom inte hem till lugn och ro direkt, men det förväntade jag mig inte. Det var skönt att komma hem men jag har fortfarande inte hunnit packa upp allt och komma till rätta. Det är allmänt kaos! Ida är jättehostig och snuvig och fick följa mig till jobbet igår. Det brukar alltid funka jättebra att ha med henne, men igår va hon jobbig. Hon va uttråkad och ville hem och tjatade och gnatade om diverse saker. Hon har bland annat fått för sig att vi ska sätta upp studsmattan NU. Jag försöker förklara för henne att hon ändå inte får studsa när hon är sjuk, men hon förstår inte.

Oscar kom hem med lite feber (38,1°) igår och jätteont i huvudet. Han hade visserligen ingen feber imorse men han fick stanna hemma idag ändå, han va inte riktigt hundra. Så idag har jag både Oscar och Ida med mig till jobbet. Idag går det, än så länge, lite bättre än igår. Men nu får Oscar hjälpa till lite med Ida så…

I födelsedagspresent fick jag en ny mixer av Mikael 🙂 Härligt! Nu kan jag göra ännu mer drinkar! Tack för alla andra presenter också!

Mikael har fått beslut från ARN nu. De rekommenderar bilfirman att köpa tillbaka bilen av Mikael. Igår städade Mikael ur bilen och idag ska han ringa till dom och se vad de säger. ARN är ju trots allt bara en rekommendation, så bilfirman kan lika gärna säga nej när det väl kommer till kritan. Så nu håller vi tummarna för att bilfirman är schyssta!

Vi fick också fakturan från elektrikern. Den blev nästan 5000:- billigare än vi trodde att det skulle bli, så det känns skönt! Äntligen känns det som att turen har vänt lite grann… jag hoppas det fortsätter så här! Imorgon har jag lovat Ida att vi ska sätta upp studsmattan, då är vi lediga och har all tid i världen, förhoppningsvis har hennes hosta blivit bättre då också.

20130508-105132.jpg

20130508-105143.jpg