En liten resumé. Jag gillar Aten jättemycket, en stad jag verkligen kan rekommendera. Den har en charm och stor mysfaktor samt allt en storstad behöver, trots att det egentligen inte är en jättestor stad. Nackdelar är att ALLA röker, jättejobbigt. Det är mycket trafik och ganska vansinnig sådan, de kör för rött, tar inte hänsyn till gångare osv, livsfarligt! 

Kvarteren skiftar ganska vilt mellan bra och dåliga kvarter, det är väldigt mycket klotter och skräp överallt, även i de lite finare områdena. Gatorna kring vårt hotell är ganska schaskiga och ikväll blev vi erbjudna marijuana. Kändes olustigt! Både Mikael och jag blev lite nervösa när vi gick förbi ett mindre trevligt gäng. Så man bör hålla sig på rätt gator. Det syns väldigt lite poliser och vi har inte mer än en handfull gånger hört sirener. 

På grund av trafiken och det stora antalet mopeder/motorcyklar så är det ett ständigt buller, nästan så man får ont i huvudet. Istället är det förhållandevis billigt här, maten god och trots att vi gått på något finare ställen så kostar maten oftast bara mellan 200-300 kr.

Hit vill jag åka igen!