Det verkar vara samma regn idag som igår. Tråkigt… mycke härligare när vi kan vara ute och bada mm… Nu sitter barnen bara inne och spelar dator hela dagarna. Imorgon ska Victor åka iväg med hans vän Felix till deras lantställe. Så han kommer inte att vara här något mer på dessa två veckor jag har barnen, trist. Men självklart kul för Victor!

De som kollade på bilen igår verkade först jätteintresserade, jag trodde de skulle nappa direkt. Men de ville åka hem och fundera på saken (tycker jag är helt rätt i och för sig), sen på kvällen ringde han och frågade lite till frågor om bilen… så nu är jag tveksam till om de vill ha den ändå. De ska använda den för att övningsköra med sina barn och då måste bilen vara perfekt. De ska höra av sig idag och säga bu eller bä… Så vi fortsätter att HÅLLA TUMMARNA! Om inte han vill köpa så är det fortfarande plan att den andra snubben och frun ska komma i veckan och kolla på bilen. Så än är det inte kört!

Vad mer ska hända idag?? Ingen aning… vi har inga större planer. Oscar vill spela familjefotboll och jag skulle vilja att vi gör det för honom/med honom. Men jag har inte så många med mig… de andra är tråkiga och klarar inte av att bita ihop i femton minuter för att göra någon annan glad verkar det som.