I vårat liv

Mikael 43 år

Grattis till min underbara Mikael som fyller år idag! Eftersom vi firade Mikael i söndags tillsammans med barnen så blir det inga presenter idag. Jag har däremot bokat bord på en av mina favoritrestauranger ikväll och ska bjuda ut Mikael på middag. Det blir mysigt! Det var år och dar sen vi gjorde nåt tillsammans känns det som.

Idag ska jag gå på kurs och lära mig mer om wordpress. Det blir intressant. Men det betyder att jag åker kommunalt till jobbet och det gillar jag INTE! Sitter just nu på tvärbanan för typ tredje gången i mitt liv. Ska ända till sickla udde. Vaknade med huvudvärk och grusiga ögon idag. Förstår inte varför jag är så trött!

20121214-083432.jpg

5 kommentarer

 1. Jenny

  Ps. Mikael… Eftersom jag aldrig får ta bild på dig så får du stå ut med en gammal, puss

 2. Maria

  Grattis till Mikael!
  Ha en riktigt härlig kväll nu 🙂

  • Mikael

   Tack Maria.

   Vi hade det riktigt trevligt, kan rekommendera Smak på Restaurangen som den heter.

   😀

 3. Sandra

  Grattis till dig micke från oss norrlänningar

  Kram

  • Mikael

   Tack Sandra. Hälsa alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑