Idag jobbar Mikael övertid på Saltis. Han kommer hem vid tolv i vanlig ordning och behöver då sova i några timmar. Philip har åkt till skolan och jag är hemma med resten av gänget. Känns så tomt att vara hemma utan Mikael, det var ett tag sen det var så här… men det är väl bara att vänja sig igen. Så här lär det ju vara i fortsättningen.

Igår fick Mikael ordning på nya TV-boxen i källaren. Men det tog ett tag. Allt bara strulade. Den TV:n vi hade i barnens TV-rum var för gammal för boxen. Det gick inte att få nån signal alls. Då tänkte vi byta med Victor, så Victor fick den stora gamla TV:n och TV-rummet hans lilla 32¨, men det gick inte heller. För gamla TV:n har inget eget ljud, det innebär att man måste ha förstärkare och högtalare mm… och det får helt sonika inte plats i Victors rum. Så då skulle vi göra samma byte med Gustaf istället. Men då höll vi inte på lyckas installera PS3:an där istället. Men Mikael lyckades tillslut med att få ihop allting i alla rum. Så nu fungerar det. Men det tog i princip hela dagen att ordna det…. och mycket svett och tålamod!

Idag har vi inga planer. Bara vara hemma och slappa. Imorgon har Oscar fotbollscup hela dagen… kul för honom… men jag tycker det är lite tradigt att vara borta en hel dag… visst är det kul att se när Oscar spelar, men sånna dagar är ju bara en bråkdel av dagarna matcher, resten är bara väntetid.