Idag har jag för andra gången på barnens pappa-vecka fått träffa min underbara lilla Ida… idag stötte jag även på Victor. Ida hade hälsokontroll hos skolsyster och jag gick dit med henne. Alltid härligt att få bonustid med mina barn. Victor slutade skolan precis när vi var klara, så han passade på att följa med hem och lifta med Andreas när Ida skulle hämtas.

Nu på kvällen är jag ensam hemma. Mikael är ute med ett par arbetskamrater och dricker en öl. Det är faktiskt första gången han gör nåt sånt sen vi träffades… det är han värd, jag hoppas han har trevligt! Jag har istället passat på att slå in alla oinslagna julklappar vi köpt. Vi är nästan klara med alla inköp…. eller snarare, allt är klart till grabbarna, Ida ska få nån sak till och sen är det släkten förståss… men min syrra ska fixa till mamma och pappa, så där kan jag ”slappna av”. Till Mikaels mamma är vi klara, men inte till hans övriga släkt som ska få en tanke till jul. Vi får se vad det blir… det är inte ens säkert att vi hinner träffa dem nåt under barnens jul-ledighet.

Nu ska jag utforska internet för att se om jag hittar nån bra julklapp till min underbara Mikael!