I vårat liv

Nagelförlängning

Idag bestämde sig Ida för att göra nagelförlängning på salong, hon har funderat ganska länge och idag kände hon att tiden var inne. Vi lyckades boka en tid redan idag och Ida var nervös och förväntansfull.

När nagelspecialisten började behandlingen så kände Ida direkt att det gjorde ont, det sved och började också blöda på ett ställe. Gråten och paniken kom närmre och närmre för Ida. Efter cirka femton minuter bad Ida att få gå ut och ta frisk luft, väl ute började Ida må jättedåligt. Hon kände sig illamående, tappade hörseln och synen, hon sa själv att vi måste avbryta, att hon inte klarade mer. Jag gick in och sa till och några minuter senare gick vi därifrån. Vi hann bara tio meter innan Ida mådde så dåligt att hon svimmade. Det var jätteobehagligt! Hon blev kritvit i ansiktet, fick blå läppar och slutade andas i några sekunder. Hon bara föll ihop i min famn. Som tur var så var Oscar och Kirsten med som kunde hjälpa mig att ta emot henne. Två kvinnor från salongen sprang ut till oss och en kvinna på gatan stannade och frågade om hon skulle ringa ambulans. Det tog ett par minuter så kvicknade Ida till tack och lov, men det var fruktansvärt obehagligt!

En besviken och ledsen Ida kom hem utan nagelförlängning. 🙁

2 kommentarer

 1. Sandra

  Men gud ???????? hoppas det inte händer igen att hon svimmar. Lät otäckt.
  Att göra naglar gör svinont, sa hon inte till on de innann hon satte igång?
  Kram

  • Jenny

   Vi gick till två olika salonger innan på dagen och frågade och båda sa att det inte gjorde ont. När Ida satt där och kände att det sved så sa tjejen att ”det kommer att svida ännu mer sen”…. tycker synd om Ida 🙁 hon ville så gärna. kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

© 2022 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑