Jag och Mikael fortsätter att vara konstant trötta… så fort vår barnfria vecka kommer så är vi så trötta att vi inte orkar någonting… igår somnade jag i soffan klockan sju… jag var såå trött! Nu är Mikael ledig i två dagar, jag hoppas att han orkar ta tag i verkstan igen. Vi behöver verkligen komma framåt nu. Det har stått still alldeles för länge. Men jag är så fruktansvärt trött när jag kommer hem… och nu måste jag försöka jobba ännu längre dagar de dagar jag faktiskt får jobba. Mitt ex, Andreas (barnens pappa), ska separera från hans flickvän… så nu börjar ännu en ny fas i barnens liv… och vem vet vart den slutar. De ska sälja huset, så mina barn får flytta ännu en gång. Victor har redan haft 13 olika hem under hans 12 levnadsår. Nu när Andreas flyttar får Victor sitt 14:e hem. Känns inte helt ok… men uppenbarligen är detta en del av mina barns liv. Nåt de antagligen ska uppleva/genomleva i sina liv. I helgen som var så städade jag ur garaget så Andreas kan förvara saker där under flyttningsperioden. Jag är så glad att jag har min underbara Mikael som accepterar att jag har ett förflutet och stöttar mig i det. Han godtar helt och hållet att jag måste rycka ut och hjälpa till med barnen på Andreas veckor titt som tätt. Han är underbar min Mikael!

I helgen måste jag jobba igen. Inte lika mycket som förra helgen, men kanske 4-5 timmar på söndag. Vi har en stor uppdatering av vårt ekonomisystem som måste göras när ingen annan jobbar. Så då blir det helgarbete… men övertidspengarna är välkomna 🙂

Ha en bra vecka!