I vårat liv

Nu har vi lämnat Philip på Gotland

Efter en snabb visit och lämnat Philips all saker och hjälpt honom att packa upp så är vi åter i Stockholm och är helt slut. Vi kom fram 15 på lördagen och åkte med 08 båten så det blev tyvärr inte så mycket samkväm. Anette bjöd på mat inne i Visby på kvällen, både Philip och jag åt lammrack och potatisgratäng, riktigt gott. Vi måste åka och hälsa på så snart Philip har satt sig in i studierna och allt lugnat ner sig.

När jag kom till Stockholm så passade jag på att åka till tippen med ett lass, det gick sådär,  jag kom till Hässelby rondellen där jag hälsade på i baken på en Toyota Aygo. Jag krockade alltså. Hmm någon gång skall vara den första, det gick inte fort men Toyotan for fram och hälsade på bilen framför, en 2 månader gammal passat. Suck, tack och lov gick det bra för alla inblandade. Bara plåtskador på Toyotan och Passaten, på hyrbilen var det bara nummerplåten som fick sig en ”kyss”. Men det blev 5000:- i självrisk trots självriskeliminering. Tydligen så räknar Statoil 2500:- om deras bil är skadad samt 2500:- för den påkördes bil. Den tredje inblandade får hon som jag körde in i ta och betala för hon stod för nära Passaten.

Här kommer lite bilder från Gotland.

image1 image2 image3 image4 image5 image6

4 kommentarer

 1. Tina

  Vad tråkigt! Hur gick det för din bil då? Kram

 2. Mikael

  Det var en hyrbil och det var bara registreringsskylten som blev bucklig tack och lov. Första gången jag krockar så det var lite adrenalin i kroppen. Kram

  • Tina

   Vilken tur i oturen! Men måste du betala 5000 kr?

   • Mikael

    Tyvärr 2500:- för hyrbilen och 2500:- för den jag krockade med. Det var med självrisk reducering utan den så hade det kostat 10000:- för hyrbilen och 5000:- för den jag krockade med. Så det är bättre med 5000:- ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑