Idag åkte jag till webhallen och köpte en ny råjuicecentrifug. Jag insåg att en dag utan är en dag för mycket. Det är så himla gott att börja dagen med färskpressad juice. Den som gick sönder har verkligen varit värd varenda krona. Jag premiär gjorde en drink med nya centrifugen, mums!

Idag har Sarah varit här sen förmiddan. När jag skjutsade hem henne på kvällen slutade det med packning och att hon kom tillbaka för att spendera natten här. Men den här dagen har varit en fröjd. Tjejerna har lekt bättre än nånsin tillsammans idag, helt otroligt! Inte ETT enda tjafs. Såå skönt! Inte heller har det varit det obligatoriska ”mamma”-ropet stup i kvarten. Mina öron har fått vila ända tills på kvällen när de antagligen började vara lite för trötta för sitt eget bästa.

Oscar har haft Philip här på besök, tyvärr missade jag att föreviga Oscars andra dopp i poolen för i år. Men nu har jag skrivit det i alla fall 🙂 däremot fick jag en bild på Ida och Sarah när de badade i regnet. När åskan kom fick de raskt kliva upp.

20130811-235107.jpg