Suck, det är bara att inse när man inte kan läsa innehållsförteckningen på förpackningar eller läsa menyn i restaurangen när det är lite dunkelt mm. Så ger sig åldern tillkänna och då behöver man progressiva glasögon.

Det var inte det billigaste, inte bara progressiva glasögon utan även läsglasögon. Optikern förklarad att med mitt synfel så kommer det bli knas att läsa böcker mm när jag har mina vanliga glasögon för jag kommer bli tvungen att ha huvudet i en riktigt konstig vinkel mm. Nu fick jag tack och lov halva priset på läsglasögonen samt ytterligare 15% på hela köpet genom jobbet. Men det landade ändå på 11000:- phu svettigt men nu behöver jag inte gå till optikern på flera år hoppas jag. Hon sa att troligtvis inte, (eftersom min syn inte blivit sämre på långt håll genom de senaste åren) men jag behöver komma och kolla starr varje år efter som det finns i släkten, om jag inte mins fel.

Men men det blir att jobba ytterligare övertid framöver.

Jenny och jag var i Åkersberga i förra veckan och bytte en jacka vi hade inhandlat över nätet, vi hittade även en stor stekpanna med höga kanter. Jag har önskat mig en sådan så länge. Att laga mat till 6 personer i en vanlig stekpanna är inge roligt. Men nu har jag använt den för första gången och är överlycklig. Helt suverän var den. Kan rekommendera den ”Stellar” by James Martin.

IMG_2676 IMG_2677