I vårat liv

Oj va ont jag har!

Ojojoj vilken huvudvärk jag har. Inte ens mina receptbelagda starka huvudvärkstabletter hjälper… jag håller på krevera! Nu har jag precis suttit i över en timme och hjälpt Victor med hans SO-läxa som är försenad. Inte bra!! Men nu är det fixat! Nu hoppas jag på en god natts sömn och en morgondag utan huvudvärk… är det då man säger ”dream on…”?

Imorgon ska Mikael åka och lämna in min iPhone på lagning. Håll tummarna för att den inte är helt förstörd!

20121001-210119.jpg

20121001-210152.jpg

2 kommentarer

  1. Tina

    Du har väl inte bihåleinflammation? När jag hade det en gång så fick jag en hemsk huvudvärk som aldrig gick över. För mig hjälpte inte heller starka receptbelagda piller då. Jag hoppas att det går över. Börjar känna mig orolig över din hälsa. Kram

  2. Jenny

    Tror inte det… bihåleinflammation har jag haft förr, skulle jag nog känna igen. Idag var huvudvärken lite bättre, men både jag och Mikael klämde som attan på mina ömma punkter i nacken igår. Så vi får nog helt sonika fortsätta klämma några kvällar till bara. Du behöver inte oroa dig 🙂
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑