Igår gjorde vi ytterligare ett ryck… det börjar bli tungt nu varje gång vi ska ut och arbeta… jag tycker väl i och för sig att det är jobbigare än vad Mikael tycker… men så sover jag extremt dåligt på nätterna också. Nu är det två nätter på raken som jag vaknat vid 3 på natten och inte somnat om förrän vid 7… då blir dagen tung! Igår måste jag ha grävt på nåt knäppt sätt också för ryggen värker enormt idag.

Idag måste vi åka och handla mat, städa upp inför barnvecka och ge Linnea sin andra dos lusmedel. Vi har tack och lov inte sett några löss på flera dagar nu, så jag hoppas verkligen att de är borta. Det var riktigt vidrigt att få in loppor i huset.

Mikael har äntligen avslutat hans 1½ veckas period med att jobba 4:10-11:30. Nästa vecka jobbar han 6-14 igen, det ska bli så skönt att få lite ”normalt” igen… Ida börjar inskolning till nya fritids imorgon. Det blir spännande, jag hoppas hon ska trivas. Om en vecka börjar alla grabbarna i skolan igen också. Jag hoppas att alla 4 är nöjda med sommarlovet… det har inte blivit så mycket utflykter… men det är ju ganska skönt att bara få vara också, man glömmer det ibland!