Både Mikael och jag har ont i nacken och huvudet konstant, det börjar vara riktigt jobbigt. Jag tror vi renoverar för lite… i alla fall jag 🙂 Jag har flera gånger kunnat konstatera att när vi jobbar som mest hemma så håller sig nacken som bäst. Tror aldrig jag haft så lite huvudvärk som när vi dränerade förra sommaren till exempel. Men men… snart kommer vintern och inomhusarbeten tillbaka. Jag längtar faktiskt. Igår satt vi och planerade inför kommande veranda-arbete. Nästa vecka ska vi försöka sätta fart.

Ida har gett sig den på att hon ska lära sig cykla nu. Hon tjatar på att vi ska gå ut och träna och hon har gjort det med glädje. Igår slutade det med lite sura miner, men då hade hon hunnit cykla sig riktigt trött redan, orken tog slut. Hon är jätteduktig och kan i princip cykla nu. Men jag vet inte om hon är redo att ta bort stödhjulen än. Jag tror att det kan låsa sig då. Men jag vet inte… jag och Ida har tummat på att hon ska kunna cykla innan söndag. Vi får se om hon lyckas 🙂 Skulle va såå härligt!