Idag har jag arbetat hemifrån, sent igår lämnade jag in bilen på Saab verkstan för att de skulle laga mina bromsar idag. Tror ni dom lagat bromsarna?!?! Näe, idioterna ringer mig kl 16 och säger att dom inte hunnit med min bil idag pga att så många är borta. Det kunde dom väl ha kläck ur sig liiite tidigare. J-a idioter! Det här är inte första gången dom har urusel service på svenska bil. Dom kunde inte ens kompensera med gratis hyrbil. Det här är sista gången jag lämnar in bilen där!!!

Min mixer har gått sönder också 🙁 den som jag delvis använder till mina morgondrinkar. Allt går verkligen emot mig/oss nu… och jag börjar vara trött på allt. Orken håller på ta slut.

Ikväll var Oscar till frissan för första gången i sitt liv 🙂 han ville ha taggar i håret igen. Han blev jättefin och han är nöjd med resultatet. Ida följde med och stod och tittade på när de gör låtsasnaglar, hon tycker det är jättespännande.

Skolsyster på Oscars skola ringde och vill ha möte med mig och Oscars pappas, vi ska dit nu på måndag. Det känns jobbigt. Jag anar vad det handlar om… Jag berättar mer sen…

20130411-194713.jpg