I vårat liv

Otur

Allt är verkligen emot oss just nu… jag förstår inte vad vi gjort för att förtjäna all denna otur. Vad har vi gjort som ska få allt att vända sig emot oss??? Och hur mycket motgångar kan en människa klara av… nån elak ond gud verkar pröva oss just nu i alla fall. Ni som läst vår blogg vet hur mycket som gått emot oss på sistone… Nu visade det sig förra veckan att kapselmaskinen jag fick i födelsedagspresent var trasig, vi reklamerade den och fick en ny, den kom igår och fungerar nu utmärkt… så det var inget problem i sig. Men det är frustrerande att det händer överhuvudtaget och att det måste vara just oss! Sen vad tror ni hände igår… nu tänker alla att min bil har gått sönder igen, men nej… inte än. Men… TV:n gick sönder!!! Självklart tog garantin slut för 1½ månad sen. Varför???? Varför måste allt vi tar i bara falla i bitar???

Sen fick vi mail ifrån Oscars skola. Det är jätteproblem i hans klass med mobbing och annat skit. Ikväll är det ett extrainsatt föräldramöte för att pojkföräldrar. Suck! När ska allt ta slut? När ska vi få lugn och ro. Nu verkar inte Oscar inte vara inblandad i detta åt nåt av hållen tack och lov, men det gör ju inte saken mindre jobbig. Fortfarande så vistas han dagligen i en miljö som uppenbarligen inte är bra. Hans låtsasbror hos pappa verkar därmot vara utsatt åt båda hållen. Han har dels blivit mobbad själv och sen gett igen om jag förstått det rätt. Tydligen har två av föräldrarna till de mobbade barnen gjort en polisanmälan och en av de polisanmälda är just Oscars låtsasbror. Inge kul… så vi får se hur det går på mötet ikväll. Hemma har vi inte orkat göra nåt mer alls den här veckan. Andan gick ur oss… eller mig i alla fall. Mikael hade ork häromdan, men jag bad att vi skulle sitta och bara ta det lugnt… och så blev det… och nu är Mikael trött också… så vi får se om det blir nåt gjort alls den här veckan. Men blir det inte det så är inte det heller hela världen…

1 kommentar

  1. Sandra

    Och vi kan tycka att vi har otur men nu ska vi inte klaga, ni tar priset..;) lycka till att sälja bilen, håller tummarna!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑