Förra veckan blev en strulig vecka. Eftersom Victor blev tvungen att operara bort blindtarmen på måndagen så var jag tvungen att vara hemma flera dagar. Ida blev också sjuk mitt i alltihop, så på onsdag och torsdag var jag hemma med båda barnen. Victor var glad och sällskapssjuk, så han satt uppe med mig och Ida båda dagarna, jättemysigt och trevligt. På fredan följde Victor med mig till jobbet. Där tog han det lugnt samtidigt som han tog igen lite skolarbete som han halkat efter med.

På helgen kom Pär (min mammas sambo) oväntat upp. Han parkerade sin trailer på vår infart, riktigt skickligt att komma in på våran trånga parkering, och sov över från lördag till söndag. På lördag kom han som en räddning, Ida hade varit helt rabiat på förmiddan och sken upp som ett ljus när han kom, hon totalvände och ”blev snäll”. Så Pär kom som ett trevligt sällskap över hela helgen, han åkte till Västberga på söndagkväll.

I övrigt har det varit en halvlugn helg, inga större projekt. Vi firade Victors födelsedag på fredagen. Han fick sina paket som han blev jätteglad och nöjd över. Philip, Mikael, Victor och Oscar spelade klart TP som de hade påbörjat på torsdagkvällen. Förutom Idas lördagsutbrott så har helgen varit ganska lugn och trevlig.

Den här veckan ska jag jobba järnet på måndag och tisdag och försöka hinna ikapp allt jag missade förra veckan när jag vabbade. Från onsdag är jag och Mikael lediga tillsammans ända till på söndag. Det ska bli så skönt…. vi ska bara bara ta det lungt. Jag längtar… känner att jag behöver kurera mig, jag hade mer feber igår (38,7°)… så jag känner mig trött och slut… nedräkning i två dagar!