Vi har fortsatt ikväll med Victors rum. Det känns tyvärr inte som det går framåt, det gör det självklart, men alldeles för sakta. Men så är det alltid med allt förarbete. Det blir roligare när vi börjar med saker som ger direkta resultat.

Ikväll har vi i alla fall målat två lager till på elementet, så det är helt klart. Jag har målat dörrposten till klädkammaren två lager, så det är också klart. Mikael har fyllt igen den stora skadan på väggen med puts, plus lite andra skador. Jag har så smått börjat måla fönstren… men dom har så många sidor, vinklar och vrår att de tar lååång tid att få klara. Vi har städat golvet för att slutligen lägga på primer så Mikael kan flytspackla imorgon. Det blir spännande, synd att jag är på jobbet.

Idag åkte jag och hämtade mina och Oscars glasblåsnings objekt. De blev jättefina, ni får bilder en annan gång, orkar inte fota dem nu.

Det allra värsta med all renovering är allt damm. Det sprider sig i hela huset! Vi har nu ett skitigt kaos hemma och det är JOBBIGT!

Godnatt!

20130403-212730.jpg

20130403-212737.jpg