Vilken dålig sommar det här är! Man kan ju nästan räkna på en hand de dagar i år som varit riktigt bra. Även om vissa dagar börjat bra och är soliga och sköna så slutar det nästan alltid med att det kommer moln och regn innan kvällen. Igår började jag måla vindskivorna och lite på takfoten, jag hann visserligen inte så långt, bara en gavel av vindskivor sen började det regna (förståss!). Så jag har fyra gavlar kvar, men det är en start i alla fall 🙂 Jag målade räcket på entrén och målade typ en meter av takfoten, tjihoo!!! Anledningen till att jag inte fortsatte med det var för att vi bestämde oss för att vi ska såga av alla spikfötter som sticker ut. Jag ville prova se hur det såg ut med målningen utan att ta bort dem men Mikael tyckte det såg för j-ligt ut, så det är bara att såga av dem!

Idag regnar det ännu mer så det blir nog till att jobba inne istället… och inomhus jobbet just nu är städning, usch o fy så tråkigt! Snälla sluta regna!

Ikväll kommer min morbror som bor i Malmö på besök, det blir trevligt! Honom träffar jag så sällan, han stannar en natt innan han fortsätter upp mot Skellefteå.