Känns som jag skriver varje vecka att det är en rörig vecka… men det är sant och det känns verkligen så. Det är så mycket småhattande hit och dit hela tiden. Tider att passa, saker som måste fixas, läxor som ska göras…. men den här veckan har jag glömt det mesta av läxor…. och tyvärr blir det så att om barnen inte själva kommer ihåg att de har läxor så missas det… eller kallas det ”eget ansvar”?? Idag ska Philip ta hem 4 klasskamrater och baka inför morgondagens konsert. Det blir spännande 🙂 det är första gången han tar hem någon till oss!! Lite kul!

Ida har en bokad tid för att ta hål i öronen idag… jag hoppas att hon inte får kalla fötter samt att inte håltagaren bedömer att hon inte kan ta nya hål pga av ärren från de gamla hålen, att det är för tidigt att ta nya. Men vi får se… jag har förberett Ida på att håltagaren kanske nekar henne att ta nya, så vi får se, håll tummarna!!

Imorgon ska Victor och Oscar iväg med sin farmor och se ”Tre Musketörer” på teater, det blir kul för dem. Den ska tydligen vara jättebra! Philip och Gustaf har konsert imorgon i Nacka Aula. Mikael ska åka med och titta på. I eftermiddag ska vi ta Philip och Victor till frisören, de börjar bli långhåriga… imorgon måste jag köpa vårjacka till Victor, fotbollsskor till Oscar och byta en för-stor klänning som Ida fått. På söndag ska Victor gå med hans bästa kompis till Gröna Lund. På söndag ska istället Mikael och jag hyra släp och röja tomten inför att gräset ska rullas. Vi vill inte ha kvar en massa stenar och skit som sen måste dras över det nya fina gräset. Allt ska väck! På söndag har också Oscar fotbollsträning… andra passet! Superkul att han har kommit igång med något igen… Så, som ni förstår är det många hållplatser hela tiden, saker som ska fixas och så… det är lite tröttsamt faktiskt! Jag längtar efter semester nu!!!