Igår var Victor här och arbetade lite på mitt jobb, han fick sina välförtjänade 250:- som han inte ens får se röken av själv. Alla pengar går till skolans Kenyaprojekt. Men, de ska väl lära sig att inte bara tänka på sig själva, att pengarna ibland går till annat än dataspel mm. Det är nog en bra grej! Han var i alla fall snäll och skötsam och gjorde det han skulle. När han var klar med det jobb vi hade fick han sitta här och göra läxor. Det blev ett ultimatum, vi åker inte hem förrän alla läxor är klara…. han blev klar vid 15:45, men då fastnade jag i jobb istället, så vi åkte inte hem förrän vid 16:30.

På kvällen lånade jag Oscar från mitt ex och åkte iväg och simmade med honom. Han har inte klarat sim-målen för 5:an och måste således träna. Den 19 december måste han visa upp för gympaläraren att han klarar simningen. Så nu får vi kämpa i några månader. 200 meter är målet. Efter 50 meter igår var han helt slut! Men han fick tragla sig igenom 200 meter… på den tiden hann jag med 350 meter. Jag hade gärna simmat lite till. Men det var ganska sent på kvällen och Oscar behövde åka hem igen, så jag fick nöja mig med det lilla. Men det var bättre än ingenting i alla fall. Ikväll är det yoga igen, härligt!

Idag ska vi få låna hem Ida och John-John en stund på eftermiddan. J-J har tjatat i ett halvår att han vill  studsa på vår studsmatta, men det har inte blivit av. Förra veckan hade vi planerat in det, men så blev ju Ida sjuk 🙁 och nu i helgen ska vi plocka bort studsmattan. Så därför får vi låna dem i ett par timmat så John-John får studsa. Det blir mysigt!!! Saknar barnen massor!