Ikväll åt vi på en restaurang som verkade liiite finare än de andra vi varit på, men vi misstog oss. Jag fick in en lasange som var kall i mitten. De andra var visserligen nöjda men inte jag. Lasangen var inte god heller. Men vi unnade oss efterrätt idag och där fick jag in den godaste (enligt mig). Hursom helst så blev vi mätta och vi fick sitta en stund. Eftermiddan har mest bestått av att vandra omkring. Vi gick och tittade på ”Mussolini-balkongen”. Nu har jag gett upp för kvällen, Mikael och Philip ska gå ut en sväng till men jag orkar verkligen inte mer nu. Jag är såå trött! Jag känner mig alldeles snurrig, så jag ligger hellre kvar på hotellets stenhårda säng. Kanske kan va kul för Mikael och Philip att få lite ”far/son” tid. Det är väldigt ruggigt ute också, vi hade inte helt bra kläder för hällregn. Imorgon kväll går planet kl 19:20.

20130223-180936.jpg