Idag känns som en kaosdag. Allting har gått i ett. Jag har värk i benen och hela kroppen bara för att jag inte fått sitta ner mer än när jag kört bil eller ätit mat. Mikael har för övrigt jobbat över både lördag och söndag vilket innebär att jag i princip är ensam med alla barnen hela helgen. Men idag var han med så pass att han kunde laga Philips födelsedags mat, han valde thai-mat. Mikael lagade jättegott!

Victor sov över hos en kompis inatt och Gustaf åkte hem till hans mamma redan idag. Så inget följer rutinerna. Och jag ÄLSKAR rutiner. Så min helg är i obalans!

På eftermiddan åkte Ida och jag skridskor, det var jättetrevligt och hennes Friluftsdag i onsdags har gjort underverk på hennes åkning. Hon va jätteduktig!!! Och hon grät när de stängde och vi blev tvungna att sluta. Jag har lovat att vi ska åka nästa mammasöndag också, men då har hennes dans börjat om också, så då blir det ännu mer rörigt!

På eftermiddan och kvällen har jag gjort läxor tillsammans med både Ida och Oscar. Äntligen är allt klart för den här gången. Nya friska tag om en vecka 🙂

20130203-214109.jpg

20130203-214116.jpg