Nu håller lugnet på att infinna sig här, efter en fullspäckad långhelg. Ida har lekt med hennes vän Sarah hela veckan. Tisdag, torsdag, fredag och lördag. Det funkar jättebra mellan dem, så det är en fröjd att ha Sarah här. Studsmattan har använts flitigt av alla barn, tom grabbarna har frivilligt avstått från spel för att studsa istället. Vi har varit ute i det härliga vädret en hel del. Tina, Antonio, Olivia och min mamma kom och sov över här mellan lördag och söndag, det var kul att ha dem här! Nu är de hemma igen. Min mamma stannade extra för att kunna följa med och titta på när Ida hade sin dansuppvisning idag, hon var jätteduktig.

Det här har varit en av mina bättre helger på länge, jag har inte haft min vanliga ”helg-ångest”. Jag gillar bäst att jobba, men om alla helger vore som den här kanske jag skulle kunna uppskatta ledighet också, vem vet?

20130512-212003.jpg

20130512-212011.jpg

20130512-212018.jpg