Snart kanske jag har jobbat tillräckligt för att känna mig utvilad. Hemma har vi fortfarande inte lyckats göra ett enda knop denna vecka… men än finns några dagar kvar. Igår var det styrelsemöte i trädgårdsföreningen. Mikael gick inte, bara jag. Han skulle jobba 22-06 inatt så han behövde vila lite istället. Till skillnad från Mikael så sov jag ganska bra inatt utan honom. Men han tror att han är en elefant när han sover och beter sig som en sådan…. och då kan det ibland vara svårt att sova. Hela sängen flyttar sig när han ska vända sig om… han säger att det är för att han svettas och klibbar fast på lakanet. Men om jag ligger och fryser kan det ju omöjligt vara varmt… 😉 Skämt åsido, självklart är det mysigare när bästa Mikael är hemma, men jag sov trots allt bra inatt även fast jag vaknade med fortsatt huvudvärk och nackvärk.

Jag överlevde kommunal trafik igår, men det var med nöd och näppe. Det var en dåre till busschaufför som hade bestämt sig för att göra livet surt för mig. Så jag svor lite. Men efter att jag hade fått komma hem och ligga på sängen en halvtimme och vila medan Mikael lagade mat så kändes allt bättre. Så kvällen blev trots allt inte helt förstörd. Fast jag vill inte så gärna göra om det, bil är bättre 🙂