Idag vaknade vi i ett vintervitt Stockholm igen! Det ligger ca 5 cm snö över taket… såå trist! Vi som hoppades på att bli klara med taket i helgen… särskilt eftersom min mamma kommit hit speciellt för att ta hand om barnen så vi kan jobba med taket… irriterande! Vi har verkligen allt vad väder heter emot oss! Jag kan nästan sätta pengar på att från den dag vi är klara med taket kommer solen att lysa i veckor framöver!

I torsdags fick jag bärga bort bilh-vetet också! Jag hatar den bilen så innerligt! Så nu har skitbilen kostat mig ytterligare 6000:-… och då har jag ändå inte lagat handbromsen, så jag kan fortfarande inte sälja den. Jag är så trött på bilen… vet snart inte vad jag ska ta mig till!

Min mamma ska ta med sina barnbarn på lekland idag… skönt för dem att komma iväg och göra nåt på påsklovet. Ida fick följa mig till jobbet igår också, hon var jättesnäll hela tiden.

Det är för övrigt 2½ sida kvar att lägga takpannor på. Allt är läktat och ränndalarna är plåtklädda. Vi har några vindskivor kvar att spika upp. Så om vädret bara hade varit bra så hade vi klarat allt under helgen… men nu får vi nog sikta på att allt är klart till på tisdag eller onsdag eller nåt.