Igår var en riktigt stressig dag… revisorn var på mitt jobb hela dagen för att granska årsbokslutet… det är alltid lite stressigt och jobbigt. Sen när jag kom hem fick jag sätta mig och jobba med ett annat företag, sen skynda o äta o skynda o skjutsa Victor till scouterna, sen skynda till årsmöte på Trädgårdsföreningen. Det följde Mikael med på, vi blev invalda som adjungerande medlemmar av styrelsen, trevligt :-). Sen stressa hem och fortsätta jobba med bokföring… sen hämta Victor… sen fortsätta jobba…. stress stress stress… Men kl 22 var jag klar med allt ekonomiarbete. Mikael har istället varit duktig och tagit bort resterande delar av alla tapeter i klädkammaren. Så ikväll fortsätter vi med slipande, spacklande o lite målning. Jag klev upp tidigt imorse och målade ett till lager på dörren till matkällaren. Precis som övriga dörrar behöver den totalt 6 lager färg, nu är alltså det andra lagret på… så det är en bit kvar.