Idag har varit en stressig dag. Jag har fruktansvärt mycket att göra på jobbet. Det blev lite för tidigt att gå på semester redan den 12 juni. Hade jag jobbat torsdag och fredag nästa vecka så hade allt varit lugnt… Men bara till onsdag är lite kort. Jag har jättemycket som måste göras och jag jobbar som en dåre hela dagarna. När jag sätter mig i bilen kommer jag ihåg att jag måste andas också och undrar om jag verkligen gjort det på dan.

Idag följde Sarah och Mikaela med Ida hem från skolan, de hade roligt verkade det som. Inga tjafs i alla fall. Imorgon ska Sarah komma efter lunch och sova över här. Det blir perfekt, för Mikael och jag ska montera poolen imorgon o då är det bra om Ida har en vän så hon inte följer efter mig. Hoppas vi får ihop poolen!

På eftermiddan va Mikael iväg på en ”bjudning” som en kollega till honom hade i hans kolonilott. Mikael hade trevligt… men bilder och detaljer får ni be honom om 🙂 Mikael jobbar natt inatt igen… och även imorgon natt. Det är tomt hemma utan honom. Tror jag lägger mig hos Ida istället… 🙂

20130605-224956.jpg

20130605-225017.jpg