I vårat liv

Tandfe

Igår vaknade Ida tidigt och det första hon säger är ”åh va jag längtar till att kolla om tandfen kommit inatt och tagit min tand”. Snabbt vaknade jag till liv, säger åt Ida att stanna i sängen, springer till plånboken och skyndar mig att byta ut tanden till en guldpeng. Så dumt det kan bli när inte huvudet riktigt är med. Men Ida hann inte förstå vad som hände utan blev självklart jättelycklig när tanden förvandlats till en peng. 10 kronor rikare! … och jag 10 kronor fattigare!

Den här veckan vill inte Oscar längre sova ensam i sitt rum. Det som gick så bra för bara en vecka sen funkar inte alls nu. Det är tacken för att vi gjort om i källaren för att anpassa oss efter Oscar vilja! Det är han som tjatat om att få sova ensam i sitt rum… drömmen var mer glamorös än verkligeheten… så nu brottas vi med en Victor som faktiskt VILL sova ensam i sitt rum och en Oscar som vill ha sällskap och dessutom en loftsäng för lite! Hur ska detta sluta…. jo, Oscar sover i Gustafs rum i några dagar… fortsättning följer på fredag!

Igår följde John-John hem med Ida och sov över. Det gick över förväntan. De lekte som små änglar hela kvällen, inte ett tjut, båda var helnöjda…. tills de skulle sova och Ida vill somna till Lady Gaga på högsta volym medan John-John vill ha lugn och ro när han ska somna. Föreställ er en obstinat, tjurig Ida så vet ni vad vi hade framför oss. *Morr* Men hon fick helt sonika somna gråtandes… jag försökte kompromissa, men det gick inte, så det fick bli så till slut. Men båda somnade och sov djupt i Idas säng ändå till morgonen. Jag fick vakna ensam 🙂 De var snälla på morgonen också och idag ska Mikael hämta dem efter jobbet…. vi får se hur det går!

20121107-101239.jpg

1 kommentar

  1. Sandra

    så söta dom är!
    Kul att tandfen tittade förbi 🙂 och att det var en guldpeng 🙂

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑