… tiden räcker inte till att göra allt. Förra veckan lyckades äntligen jag ta tag i nåt igen. Jag målade sista lagret på alla dörr o fönsterposter i verkstan, jag började även måla dörren. Skönt att äntligen göra nåt! Jag har också rollat innertaket i garaget med ättika för att döda alla små mögelsporer som kan tänkas sitta där. Mikael är lika duktig som alltid, han har spacklat och slipat en massa.

I lördags blev jag sent omsider ombedd att vara barnvakt till våra vänner Anna och Oskars två döttrar. Självklart ställde jag och Mikael upp på det. Oskar fyllde år på fredan, så de skulle ut och fira. Det gick bra! På söndagen var jag tvungen att jobba, det tog tyvärr mycket längre tid än jag trodde så vår sedvanliga söndagsstädning (innan barnen kommer) blev lidande. Men hela huset är ändå upp och ner pga arbetet i verkstan, så om vi dammsuger eller inte känns nästan som det kvittar, för det är så stökigt och skititgt överallt ändå. Trist! Men nu känner vi att det börjar gå framåt ändå… såå skönt! En barnfri vecka till så kanske vi blir klara med verkstan, jag hoppas!