Så, nu är huset tomt igen… Känns alldeles konstigt att vakna i ett helt tomt hus, nästan som en ny upplevelse 🙂 De tre veckorna som gått av vår ”semester” är snart slut. Vi har nästan inte hunnit göra nånting på huset av allt vi hade tänkt göra. Men jag måste säga… det beror inte BARA på att vi haft huset fullt av gäster, vädret har varit riktigt dåligt hela sommaren, den målning vi har framför oss har varit i princip en omöjlighet ändå, det regnar ju hela tiden! Nästa vecka… våran sista vecka innan vi får tillbaka mina barn kommer att bestå av tre övernattningar. Min farbror m familj kommer en natt, min morbror kommer en natt och min syrra med familj kommer en natt (fast det är samma natt som jag åker till Italien så jag är inte hemma, bara Mikael).

Jag vet inte vad vi kommer att kunna göra nästa vecka, vädret lär ju fortsätta att vara så här opåliltligt. Mikael funderar på att börja med trappen ner till garaget… jag har inga tankar alls. Vet bara att jag måste packa inför Italien. I eftermiddag ska Mikael och jag åka till Kista så jag kan köpa den väska jag behöver till Italien-resan, sen funderar vi på ett biobesök, det skulle va mysigt 🙂 vi få se vad det blir av allt. Just nu ska jag slappa och TITTA PÅ TV!!! Hör inte till vanligheterna 🙂