Vi fortsätter att vara lika trötta. Mikael skulle egentligen vara ledig idag men blev uppringd vid kl 22 igår… så han har hoppat in och jobbar övertid idag. Men han är ledig imorgon i alla fall. Jag jobbade med lite bokföring igår kväll. Skönt att få det klart, men jag hade egentligen ingen lust. Men ibland får man bita ihop 🙂

Idag åker Victor till sin pappa, då blir det jättetomt igen. Fast det är skönt att allt faller in i sina rutiner igen. Jag provade på en fruktdrink imorse igen… nu var jag mer försiktig än igår och jag lyckades. På söndag ska vi köpa lite andra grönsaker och frukter så jag får avancera lite 🙂 blir tråkigt att bara använda apelsin, morot och äpple varje dag. Men bättre än inget alls.

Det blev inte mycket läsning igår, men jag läste första kapitlet 🙂 av förklarliga skäl gick det ganska fort 🙂 (se bild)

20130110-080509.jpg

(Första kapitlet består av ett gäng Xxxxxxxxx 🙂 )

20130110-080516.jpg