Det var tyvärr en riktigt tråkig kursdag idag. Jag höll på somna och fick huvudvärk! På tunnelbanan hem började jag må illa och huvudvärken gick från att vara lindrig till att bli outhärdlig. Mikael var snäll och hämtade mig vid tunnelbanan men drog istället med mig till ÖoB. Där köpte jag snabbt en cola så jag kunde svälja lite huvudvärkstabletter. Sen satte jag mig på en pall i affären och väntade på att Mikael skulle bli klar. Väl hemma la jag mig och vilade i ett par timmar. Mikael va snäll och hämtade Ida. Tack och lov har huvudvärken gett med sig, den var riktigt jobbig idag.

På eftermiddan åkte jag med Victor till frisören och sen har jag gjort läxor med alla tre. Kvällen slutade helt ok. Och hör och häpna, Ida va snäll imorse och jag hann med tåget i tid!!! Helt otroligt!

Min hosta är kvar och bihålorna ömmar igen. I ansiktet är jag alldeles rödflammig över bihålorna (det syns inte så bra på bilden). Jag FUNDERAR på att gå till en läkare…. Men det är långt ifrån bestämt.

Nu ska jag vila mina trötta ögon och hoppas att jag får sova inatt. Natten som va vaknade jag flera gånger med ont i magen plus ett strömavbrott (igen!).

Godnatt!

20130314-215849.jpg

20130314-215855.jpg