Ojojoj… igår när jag skrev var jag trött! När telefonen hade knockat mig i huvudet ett antal gånger kände jag att jag var tvungen att ge upp. Det är jobbigt och uppenbarligen utmattande att börja arbeta igen efter denna låååånga tid av vila. Vi har ju typ inte gjort nånting vettigt på hur länge som helst. Det har väl varit ganska skönt, men oj va skönt att komma igång igen. Nu har jag fått mersmak. Det är massor av saker jag vill göra, men helst inomhus. Utomhusarbetet har jag tröttnat på för länge sen, det är inte min grej.

Igår passade vi på att storhandla också, lika skönt att ha det gjort…. och det var mycket mindre folk igår än det brukar vara på söndagar. Men idag har jag träningsvärk… kan knappt böja mig ner för att jag har sån värk i ryggen… och armarna är slappa. Det känns att det var länge sen vi arbetade. Idag ska jag försöka iordningställa garaget så vi kan ställa in alla pooltillbehör där. Det är ett av de få utomhusjobben som är kvar, att röja bort alla poolsaker, utom poolen förstås 🙂

Mikaels bil har dessvärre fått ett problem, den piper och tjuter om ”breaking fault”, så han har lånat min bil idag och ska lämna in hans på verkstan nu på fredag. Håll tummarna för att det inte är nåt dyrt och allvarligt fel. Jag är livrädd att Mikaels bil har fått min Peugeot-sjukdom. Vi har båda lite dåliga vibbar nu när hans bil piper… känns inte bra!

Nåväl, angående verandan igen. Vi hade räknat i princip helt rätt när vi handlade material. Vi har endast en bräda kvar i sin fulla längd. Självklart har vi massor av spillvirke, men så blir det ju alltid. Vi ville ha staketet 150 cm högt och det blev 147… och som sagt, bara en enda bräda kvar. Så det var bra räknat 🙂

Imorgon kommer barnen hem igen, det ska bli så skönt. Det känns som att förra barnveckan bara passerade förbi mig eftersom jag var sjuk. Halva veckan kommer jag knappt ihåg och jag kunde inte ta tillvara på tiden och känna någon glädje. Allt var bara jobbigt förra barnveckan. Så det ska bli extra skönt att få hem dem nu när jag har ork och energi igen. Jag längtar! Som vanligt har Mikaels barn planer på helgen. Philip åker redan på lördag och kommer hem på söndagkväll. Han har nåt med scouterna. Gustaf har endast scouter på söndan, men han åker redan vid halv åtta på morgonen och kommer hem lagom till middan på söndag. Jag tycker det är jättetrist att de är borta i princip varenda helg…. men vad göra?