Igår gick mamma och Ida och shoppade. Men de gick inte så länge på stan (kanske lika bra för plånboken). Efter bara 1½ timme ringde mamma och sa att Ida hade fått nog, hon ville hem igen. Fast det var nog alldeles lagom. Hon hade köpt lite smycken, en t-shirt, en mössa, lite småsaker och ett stort lego friends som hon sen satt och byggde på hela kvällen.

Oscar skulle egentligen på fotbollsmatch nu på morgonen, men han fick 39,4 graders feber igår, så det blev snabbt inställt för honom. Vi får se om han orkar följa med mormor och Victor på museum idag. Han hade mycket mindre feber idag, men ändå gränsfall för att han måste stanna hemma, vi får se.

Min home-knapp har sedan länge varit dålig på min iPhone. För ett tag sen beställde vi en ny knapp och tänkte att Mikael skulle få den stora äran att byta den. Han har tidigare öppnat upp och lagat både hans och Philips iPhone 3, så vi trodde inte det skulle vara nåt större problem… men ack va vi bedrog oss. Nu har jag varken in eller utljud i min telefon, home-knappen förblev obytt och kameran funkar inte… 🙁 så nu känns livet ganska tungt. Vi ska åka in nu i veckan och lämna in den på lagning… men tanken på att inte ha en fungerande iPhone i flera dagar känns jättetungt! Faschinerande va snabbt man blir beroende av små tekniska prylar. Dagens lärdom! Öppna aldrig en iPhone 4!!!

20120929-091004.jpg