I vårat liv

Trött, tröttare, tröttast

Jag tippar på tröttast! Jag har varit vaken sen halv tre inatt. Jag vet inte vad som hade varit bäst… att jag faktiskt fick sova helt problemfritt i nästan 4 timmar, från 22:30-02:30, och sen inte sova alls. Eller om jag hellre hade sovit hela natten men vaknat till hundra gånger mellan varven. Pest eller kolera. Tröttast är i alla fall jag… men det hör ju inte till ovanligheterna. Inatt hostade jag tills jag höll på spy nästan. Blev tvungen att flyga ur sängen för att ingen olycka skulle hända. Nu är jag trött på det här! Jag vill vara frisk!

Idag är jag hemma ensam. Mikael jobbar och alla barnen är i skolan. Ikväll kommer inte Philip hem heller, han hade nåt scoutmöte och stannar därför kvar i fiskis efter det. Det blir mer och mer scoutmöten känns det som… jag tänker inte ens nämna vad jag tror det beror på…. Men det är hans val, så länge Philip tycker det är kul så ska han självklart fortsätta.

Victor planerar att ta hem hans vän Felix och Oscar har fotbollsträning ikväll. Själv tänker jag gå på föräldrarådsmöte på Idas skola och försöka smitta ner alla andra så kanske jag kan få bli frisk. Om jag ger influnsan till nån annan så kanske jag har gjort mitt 🙂 vem vet 🙂

20120925-092704.jpg

20120925-092716.jpg

20120925-092728.jpg

2 kommentarer

 1. Sandra

  är du på bättringsvägen ?? iaf krya på dig!

  kram

  • Jenny

   Känns inte som det blir bättre. Nu har det hållit på såhär sen i fredags. Jag är så trött … 🙁
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑