I vårat liv

Uppdatering

Har inte skrivit på några dagar, ibland är det tråkigare/roligare än andra gånger att skriva. Efter nästan en veckas besök av min syster med familj så åkte de vidare söderut igår. Först hann min mamma komma på fredag kväll också. De åkte tillsammans igår.

Igår åkte jag, Tina, mamma och Olivia på museum och tittade på Jean-Paul Gaultier utställningen som håller på just nu. De va såå häftigt! Mamma och jag bara måste dit igen!

I övrigt har det inte hänt så mycket. Mikael och jag jobbar på dagarna. Nu när vi haft besök har vi passat på att göra ingenting hemma, skönt när vi kan strunta i allt med gott samvete! I det härliga vädret har vi slappat, badat, solat och bara tagit det lugnt. Jag åker på mina dagliga besök hem till Andreas och gosar med katten lite. Nu på torsdag kommer de hem så då slipper jag.

Livet med katter funkar bra. Nackdelarna är att vi inte kan öppna dörrarna hur som helst samt att det är ”spy-katter”. De spyr varje dag i princip och jag förstår inte varför. En teori är att de inte kommit till ro hemma hos oss än, en annan är att de varit rädda/stingsliga pga att vi haft Tinas hund hemma (plus att de ätit för mycket hundmat istället för deras egen), en tredje teori är att de inte tål maten de får (vi ska prova att ge samma mat i några dagar o se om det blir nån skillnad mellan matsorterna). Annars vet vi inte. Det är dessutom båda katterna som spyr. Jag vet att vissa katter är kräkiga av sig, men i och med att båda spyr så tror jag att det är nåt annat. Men vi får se! Tage har fått prova gå ut med koppel några gånger, gissa om han fått mersmak! Han tjuter så jag blir tokig! Snart kastar jag ut kattskrället!

Olivia skördade vårt första hallon! Det va surare än det såg ut, men ändå mumsigt med hallon. Några till ser vi ut att få i år 🙂

20130714-125209.jpg

20130714-125215.jpg

20130714-125222.jpg

3 kommentarer

 1. Tina

  Tack för en underbar vecka! Nu får ni äntligen lite lugn och ro… Kram

 2. Jenny

  De va kul att ni va här, tack själva! Lugn och ro på gott och ont 🙂 det är VÄLDIGT tomt nu också… Ni är välkomna tillbaka på vägen hem. Trevlig resa, kram

  • Tina

   Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑