I vårat liv

Vad är det för fel?

Vad är det för fel på våra katter? De bara spyr och spyr! Jag fattar ingenting. Det hade varit lite mer logiskt om det bara var en av dom (som jag trodde först), men det är båda! Det är skitjobbigt och irriterande. Igår kväll när jag höll på somna hör jag hur Doris håller på spy, upp o torka! Nån gång mitt i natten vaknar vi av att någon av dem spyr nedanför sängen och sen går och fortsätter nånstans utanför sovrummet. Imorse spydde Tage på tre ställen. Det är inte normalt!! Och jag blir tokig! Det är som att ha bebisar igen, fast jobbigare!

Däremot är de världens keligaste katter som håller oss vakna på natten. Båda två är likadana. De hoppar upp i sängen och kurrar och burrar. Om vi försöker ignorera dem så kommer de med tassen och klappar oss på kinden eller armen så vi ska fatta att de vill bli klappade. Tage la sig PÅ mitt huvud 3 gånger inatt… gissa om det är lätt att sova då! Han går runt och trampar på håret och luggar mig. Sen la han sig vid magen 2 gånger och mös med mig. Han lutade huvudet mot min kind. Det är som att sova med en mjuk, varm och go nallebjörn. Riktigt mysigt… mindre mysigt är att jag inte kunnat sova sen tre inatt pga av dessa kelsjuka djur. Söta Doris ställde sig på bakbenen och tittade upp på mitt huvud, sen tar hon tassarna och knuffar mig på kinden så jag ska förstå att hon står där och vill ha sin beskärda del av kel också.

20130715-075732.jpg

2 kommentarer

 1. Tina

  Googla! Det står jättemycket om katter som spyr upp maten. Kram

  • Jenny

   Jag såg också det, jag googlade igår. Så imorse lydde jag ett av råden på nätet, att ge maten på en stor bricka, men Tage spydde ändå 🙁

   Jag har mailat Elias och frågat. Han sa att de spydde mycket första veckan de hade flyttat till honom också, men att det gav med sig sen. Så det kanske bara är flyttnoja ändå. Nu när vi har lugnare hemma kanske det ger med sig.
   kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑