När jag äntligen såg ljuset i tunneln på jobbet så swisch så faller allt igen!
Efter att ha anställt en extra personal till ekonomi på 75% för att vi inte hinner med så var vi äntligen 4,75 i personal på avdelningen. Den här veckan har en blivit uppsagd och en har sagt upp sig. Vi har bestämt oss att (för tillfället) inte anställa någon till. Det innebär att vi från nästa vecka är 3,75 och från oktober är vi bara 2,75… Och vi hade svårt att hinna med innan! Det största problemet är att dom 1,75 utöver mig är nyanställda sen mars o augusti… Så dom är inte full-lärda eller full-snabba… så övertid står på schemat en LÅÅÅNG tid framåt. Det jobbiga är att jag är ansvarig för att allt sköts och blir gjort! Kul förvisso, men lite tungt emellanåt!

Ni får samma bild igen för den speglar ungefär hur jag känner mig 🙂

IMG_2825.JPG