Den här morgonen var helt fantastiskt bra, det var lääänge sen Ida var så här snäll en HEL morgon. Men hon har å andra sidan haft en bra helg så hon kanske var lugnare i själen, vem vet? Det var i alla fall riktigt skönt. Jag kom till jobbet i tid och jag hade ingen ångest för att Ida varit ledsen vid avskedet eller nåt. Såå skönt!

I eftermiddag kommer Gustaf och Philip hem och sover en extranatt. Det blir trevlig. Då har vi drygt halva skaran hemma; Victor, Philip och Gustaf. Vi ska äta (till barnens fasa) pannbiff och blomkålsgratäng. De fick välja mellan det eller kåldolmar 🙂 Jag tycker de valde rätt, men det innebär att det är jag som måste stå vid spisen ikväll… hade varit skönt att slippa förstås!

Den här veckan ska jag lämna in min bil på första servicen, då får vi se vad jag får för dom på min nya bil! Jag har utv.samtal med Ida, ska laga mina tänder på torsdag :-(, har styrelsemöte imorgon, yoga på torsdag, möte ang fiberanslutning till huset på tisdagkväll…. Victor har massor av läxor… osv. Det rullar på! På lördag är det höstdagjämning!

PS. Gunilla… vi funderar på att komma och hälsa på den 27:e oktober om allt klaffar, funkar det för er?