Har jag inte sagt till alla att bilen kommer att gå sönder i juli??? För den går sönder varannan månad!!! Tror ni inte nån jävel kör sönder min backspelgel – i juli!!! Jag visste det! Å jag är så heligt trött på den här bilen så snart skänker jag bort den – på riktigt!

Men det räcker inte med att bilen går sönder… imorse upptäckte jag lite vitmögel i tvättstugan. Vi har aldrig haft det förr så vi tror att det ”bara” beror på bristande ventilation, så vi måste pronto försöka göra hål i väggarna och sätta in ventilation. Men det var inte det vi ville göra just nu. Skulle inte förvåna mig om möglet sprider sig så vi får nästa akutprojekt i höst. Ibland tröttnar jag verkligen på vårt hus. Nog för att vi visste att det var ett renoveringsobjekt, men inte att det var så illa som det har visat sig vara på många ställen. Trist och deprimerande. Nåt upplyftande var att mitt ex äntligen hämtade hans sista pinal ur vårt garage och lämnade tillbaka nyckeln. Så nu kan vi, när andan faller på, börja slipa väggarna och göra iordning i garaget, det känns bra i alla fall!

Igår fortsatte vi att måla staketet på verandan, det var skönt att komma igång igen. Innan målningen tog i ett dopp i poolen i vårt 32° varma vatten, såå härligt! På eftermiddan hämtade jag Victor och skjutsade honom till hans pappa. Jag försökte samtidigt fånga mina barn på bild… det gick sisådär, titta:

 

 

Det var lättare att fånga Mikael i hans målande: