Så börjar äntligen vårterminen idag, skönt att gå mot ljusare tider igen… även fast vi har två tunga kalla månader till framför oss. Våren brukar ju ändå ha en tendens att gå ganska fort, med en massa röda dagar och ”smålov”. Skönt! Jag längtar redan till sommaren, fast jag bävar för planeringen med våra ex om hur vi ska ha barnen. Det brukar alltid funka superbra, men man vet aldrig, en vacker dag sätter sig nån part på tvären eller nåt… så jag längtar desto mer till april eller nåt när allt är planerat och klart.

Nästa barnvecka ska vi fira Oscar och barnveckan efter det blir det Philips tur. Vi har missflyt med barnens födelsedagar. Mina barn har vi inte haft på deras födelsedagar på flera år och Mikaels har vi haft i flera år och kommer således inte att ha i några år framöver…. så blir det ibland!

Imorse var alla barnen trötta med vid gott mod. Inte ens Ida besvärade sig med att vara tjurig, såå skönt! Men jag tog det också lugnt med henne, vi stressade inte i en sekund och hon va rätt glad när jag lämnade henne på skolan imorse. En av hennes kompisar hade hunnit komma, det va bra! Annars kanske det hade gått sämre 🙂

I övrigt är jag supernöjd med att sitta på jobbet igen, jag älskar att vara här! DET är semester 🙂 (men jag är såå godissugen… särskilt när jag vet att jag har en stor godispåse i skåpet…)

20130107-133346.jpg