I vårat liv

Vila, handla och mera vila…

Skönt att nån här i huset klarar av att vila. Mina ögon svider och är trötta trots att klockan bara är 15:56. Vi tog det lugnt hela förmiddan, tittade på film och softade. Sen åkte vi iväg och avklarade helgens storhandling. Nu vilar vi igen 🙂

Förmiddag:

20130209-155728.jpg
Eftermiddag:

20130209-155747.jpg
Eller… jag kanske ska skriva, Mikael vilar, jag sitter och funderar på vad jag kan hitta på 🙂 de e såå svårt att sitta still!

4 kommentarer

 1. Tina

  Jag vet vad du kan göra. Du kan få hjälpa att fixa så att jag kam prenumerera på Sandras blogg igen. Av nån för mig okänd anledning så kommer den inte till min mail längre. Bara om du vill förstås…. Kram

  • Jenny

   Jag kan prova 🙂 lovar inte att jag lyckas. Kram

 2. Linda

  Idag längtar jag också tills barnen blir stora och vi kan ligga och mysa i soffan framför en film.

  • Jenny

   Jaa… jag vet vad du menar… men du kommer dit, fortare än du tror! Och då önskar du att de var mindre 🙂 Jag saknar istället att få sitta med barnen i knäet och bara mysa och gosa… för det försvinner helt efter att de passerat 9-10 år nånting…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑