I vårat liv

Vilken skitnatt o skitmorgon!!!

Mikael har vaknat en gång i timmen hela natten, det har sprutat ur båda ändarna på honom. Eftersom jag sov i Idas rum har jag vaknat av honom hela natten jag också. Ida har hostat och väckt mig flera gånger och mått dåligt. Sen har jag vaknat av att jag själv haft hög feber och mått dåligt… Så jag har kanske sovit i två timmar totalt på hela natten. Sen vaknade Oscar kl 6:30 med 40 graders feber och VÄGRAR gå och lägga sig igen. Så då får jag stå och tjafsa med honom så pass att Ida vaknade också. Morr! Sen somnade ingen av dom om igen. Oscar ligger kvar i sängen, men jag tror inte han sover. Ida låg och frågade mig var tionde minut om när det är morgon, som om hon har en chans att somna om när hon ligger och pratar!! Klockan 7:15 gav jag upp. Tänk att barn verkligen inte förstår nånting ibland. O det spelar ingen roll hur pedagogisk man är och förklarar att ”man behöver sova när man har feber”, för ibland fattar dom verkligen NOLL. O det finns inget som får mig på så dåligt humör som att inte få sova typ på en hel natt och sen stiga upp i ottan med barn som vägrar lyssna! Behöver jag säga att min dag är förstörd!! O jag är för tjurig och envis för att släppa den känslan 🙁

Inatt när Mikael mådde som sämst så bestämmer sig Gustaf dessutom för att missa munnen när han ska dricka vatten i sängen och häller ut ett STORT glas vatten i sängen!! Det blev lite blött kan man säga. (läs mycket blött) Morr! Mikael fick byta sängkläder mitt i natten. När ska alla barn bli stora???

2 kommentarer

  1. Tina

    Stackare. Låter som om ni har åkt på influensa. Inte kul men då är ni nog immuna i flera år sen. Om det ska komma något positivt ur det hela. Hoppas att du kan få en bra dag trots allt. Kram o krya på er

    • Jenny

      Tack 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑